Programy sprzedażowe

Fis-Pos Bistro

System FIS–POS BISTRO jest intuicyjnym, wielofunkcyjnym systemem do obsługi punktów gastronomicznych. Oparty na interfejsie graficznym, pozwala na łatwiejszą i sprawniejszą obsługę klienta. Oprogramowanie dla gastronomii dedykowane jest do sprzedaży za pomocą dotyku, lecz istnieje również możliwość standardowej obsługi myszką.

 

Cena netto:

999,00 PLN *

Wersja dla małej gastronomii

Cena netto:

1498,00 PLN *

Wersja dla dużej gastronomii (z magazynem)

Cena netto:

1498,00 PLN *

Wersja dla dużej gastronomii (z magazynem) + dostawa

* Cena jednorazowa - 1 stanowisko

Dostępny na system Windows

Współpraca z urządzeniami mobilnymi (przy zakupie dodatkowego modułu)

Baza danych na komputerze (PostgreSQL)

Tworzenia planu stolików i pięter

Klienci telefoniczni - (wymaga zakupu dodatkowego modułu)

Zarządzanie czasem pracy kelnerów, barmanów i managerów

Zamówienia online (wymaga zakupu dodatkowego modułu)

System POS może być instalowany na terminalach dotykowych lub tabletach, dzięki czemu osoba obsługująca dany stolik może wydrukować zamówienie na kuchni bezpośrednio po zatwierdzeniu otwartego rachunku przy stoliku. Powoduje to skrócenie czasu pomiędzy złożeniem zamówienia a realizacją zamówienia na kuchni. Połączony z systemem do obsługi magazynu FIS, program dla gastronomii wymienia dane dotyczące sprzedaży, towarów, produkcji i użytkowników. Może działać w dwóch trybach: samodzielnym – szybka sprzedaż i zintegrowanym – z FIS z obsługą gospodarki magazynowej.

Wybór grupy na przednim panelu, następnie rozwijające się produkty z prawej strony czynią FIS-POS Bistro intuicyjnym oprogramowaniem dla gastronomii. Szybka obsługa stolików, wiele form rozliczania płatności, czytelny wydruk zamówień, prosta inwentaryzacja sprawia, że jest to program dla gastronomii z zastosowaniem dla małej , średniej i dużej gastronomii.

System POS dla gastronomii wraz z odpowiednim doborem sprzętu: terminalem dotykowym oraz drukarką paragonową na kuchni, daje rozwiązanie zastosowania komunikacji między salą sprzedażową a zapleczem. Dzięki oprogramowaniu, wydruk zamówienia (rachunku otwartego) jest możliwy z poziomu tabletu kelnerskiego, jak i stoiska sprzedażowego.

Zaimplementowane funkcjonalności, takie jak podział grup asortymentowych na daną drukarkę bonową daje możliwość szybkiego wydruku jednego zamówienia w kilku miejscach w danym lokalu. 

Połączony z systemem do obsługi magazynu FIS, program dla gastronomii wymienia dane dotyczące sprzedaży, towarów, produkcji i użytkowników. Może działać w dwóch trybach: samodzielnym – szybka sprzedaż i zintegrowanym – z FIS z obsługą gospodarki magazynowej.

Interesują cię dodatkowe opcję
lub wersja próbna?

Sprawdź pełną funkcjonalność programu
na stronie producenta!